Despre noi

Ne-am infiintat acum mai bine de 20 de ani, ca producator de echipamente de joaca pentru copii, remarcandu-ne de-a lungul timpului prin producerea si amenajarea a numeroase spatii publice si private de inalta calitate, certificate la standarde internationale.

Dispunand de o unitate de productie proprie, echipele noastre specializate executa cu atentie si inalt nivel de profesionalism, o gama larga de produse: echipamente de joaca, mobilier urban, articole sportive si articole de fitness exterior, mobilier scolar, articole pentru colectarea selectiva a deseurilor si multe altele.

Acestea sunt destinate în principal institutiilor de stat: primarii, scoli, gradinite, dar se adreseaza si altor piete precum constructorilor, dezvoltatorilor si complexurilor turistice, ce realizeaza lucrari de amenajare a spatiilor publice si private, precum si persoanelor fizice, care doresc amenajarea propriei gradini.

Departamentul de proiectare este atent verificat de catre ISCIR CERT BUCURESTI în vederea indepartarii riscurilor ce ar putea afecta siguranta utilizatorilor si pentru ca produsele sa poata fi scoase pe piata în deplina legalitate. Activitatile de productie se realizeazã cu personal specializat, experimentat si cu o înalta pregatire profesionala, care utilizeazã dotarile de ultima generatie în domeniu, ce se înscriu în normele impuse pentru respectarea mediului.

Avem capacitatea de a realiza toate subansamblele necesare pentru produsele create dispunând de sectii multiple: ateliere de confectii metalice, linie de sablare automatizata, uscarea si prelucrarea lemnului, turnarea fibrei de sticla, vopsirea elementelor din metal în câmp electrostatic, impregnarea si vopsirea elementelor din lemn. În acest fel nu depindem de subcontractori care ar putea crea întârzieri în procesul de productie si putem garanta termene mici de livrare.

Pentru ca produsele oferite de societatea noastra sa fie de cea mai buna calitate si la cel mai bun pret, angajatii serviciului de aprovizionare cauta si testeaza cele mai noi si de calitate materii prime folosite în productie, la preturi de producatori.

Activitatea de productie este favorizata de amplasarea strategica a companiei, din punct de vedere al zonelor industriale învecinate, puternic dezvoltate, aceasta desfasurându-se aproximativ la jumatatea distantei dintre Bucuresti si Brasov, în orasul Breaza, judetul Prahova, la aproximativ 1km distanta fata de DN1.

Certificari

Suntem preocupati de siguranta clientilor si a angajatilor nostri. De aceea, toate produsele si serviciile noastre sunt certificate conform normelor europene si internationale in vigoare, in ceea ce priveste calitatea si securitatea.

Certificarile sunt verificate si actualizate periodic, pastrand astfel nivelul calitatii si al satisfactiei clientilor nostri la cele mai inalte standarde.