Mobilier urban

Spatii publice si private mai atractive si moderne

Solicitati oferta

Vă oferim o gama variată de Mobilier Urban la prețuri de producător. Producem, livrăm și montăm Mobilier Urban pentru București și toată România.

Suntem preocupați de siguranța clienților și a angajaților noștri. De aceea, toate produsele din categoria Mobilier Urban și serviciile noastre sunt certificate conform normelor europene și internationale în vigoare, în ceea ce privește calitatea și securitatea.

Certificările sunt verificate și actualizate periodic, păstrând astfel nivelul calității și al satisfacției clienților noștri la cele mai înalte standarde.

Portofoliul nostru de produse pentru spații publice și private conține multiple modele de Mobilier Urban, special create pentru confortul beneficiarilor. De la bănci stradale sau pentru parcuri, la accesorii de infrumusețare sau de iluminare, la statii de transport în comun și suporți de biciclete, realizăm orice fel de Mobilier Urban sau accesoriu necesar uniților administrative locale. Realizarea obiectelor de Mobilier Urban o efectuăm în fabrica noastră  din materiale de înaltă calitate și folosind cele mai noi tehnologii de prelucrare. Vă prezentăm mai jos gama noastră de produse din categoria Mobilier Urban.

--