Serviciile noastre

Apreciem lucrurile de calitate si proiectele indeplinite cu succes. De aceea, nu doar producem echipamente de joaca pentru copii, mobilier urban si aparate fitness pentru exterior, ci va punem la dispozitie servicii complete pentru amenajari parcuri, locuri de joaca si zone de relaxare atat pentru spatiile publice cat si pentru cele private.

Suntem lideri in proiectarea si construirea de spatii de joaca inovatoare pentru parcuri, scoli, comunitati si centre de ingrijire, cat si a spatiilor destinate antrenamentului stationar prin intermediul aparatelor fitness, putandu-ne adapta oricarei cerinte.

Ne remarcam prin faptul ca toate fazele productiei, incepand de la proiectare pana la montaj, nu sunt externalizate, acest lucru ducand la termene de livrare scurte, urmarirea trasabilitatii si controlul permanent al produsului.

Primim si analizam fiecare feedback din partea clientilor si urmarim sa imbunatatim constant produsele noastre cat si serviciile oferite in scopul de a multumi fiecare client si de a satisface toate normele de siguranta impuse.